PONTOON HAJÓ

Feltöltés alatt

Adatok

Árak

KIS HAJÓ

Feltöltés alatt

Adatok

Árak

SUP

A SUP (ejtsd: szup) – Stand Up Paddle magyarul leginkább állószörf vagy állva-evezés. Egy olyan sport amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat és valószínűleg örömét leli majd benne. Egy SUP rengeteg dologra használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át, a vízi jógáig, sőt akár horgászathoz is kitűnő. Olyan ez, mint egy séta a naplementében vagy egy erdei túrázás. Az ember csendben, a vízen járva fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a naplementében és figyelheti meg a vadvilágot, anélkül, hogy megzavarná azt vagy kárt tenne benne.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt. Nem csak apa és a gyerekek élvezik a SUP-olást, de anya is örömét leli benne, mivel SUP-olni se nem veszélyes, se nem extrém dolog. Természetesen nem utolsó sorban remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is, aki egyszer kipróbálja, utána már másképp látja a világot.

Nézzük miről is van szó. Az állószörf nem igényel előképzettséget, megtanulása néhány perc alatt lehetséges. Sokkal könnyebb megtanulni mint mondjuk biciklizni, vagy úszni. Mindössze egy nagyméretű, de némileg speciális szörf deszkára, a hozzá tartozó evezőre és némi egyensúlyérzékre van szükség hozzá. A legnehezebb rész a deszkán való felállás. Általában ez néhány perc alatt sikerülni szokott mindenkinek. Ezt követően már csak evezni kell a haladáshoz. A bátortalanabbak akár ülve, vagy térdelve is evezhetnek. Ha már megy az evezés, akkor már csak megfelelő látnivalót és útitársakat kell keresnünk, és indulhat is a kirándulás. Mi most mindent biztosítunk, ha velünk tartasz.

Árak

JET SURF

Feltöltés alatt

Adatok

Árak

info@barracuda.hu | +36-70/635-07-16