Ha egyedi, felejthetetlen élményre vágysz, hajózz velünk a Balatonon!

Leány- legénybúcsú

Ha unod már a szokásos leány- vagy legénybúcsúkat, keress minket, garantáljuk, hogy 12 személyes elektromos hajónk fedélzetén fantasztikus élményben lesz részed. A barátaid vicces sztorijait hallgathatod a Balaton közepén, ahol mesés környezet vesz körül, de ha éjszakai hajózásra vágysz a magyar tenger fényekben gyönyörködve, mi állunk rendelkezésedre.

Egy csapat vagyunk!

Egy jó munkahely főnyeremény! Ha pedig még a főnökeid arra is odafigyelnek, hogy a csapat összetartó, egymást segítő emberekből álljon, akkor ránk számíthatsz! Dobd sutba a megszokott, unalomig ismert csapatépítő tréningeket, lazíts munkatársaiddal a Balaton közepére!

Felejts el a tárgyalótermet!

Az üzleti életben a kölcsönös bizalom, a korrekt munkakapcsolat elengedhetetlen, de hogy ne csak a munkahelyi tárgyalóban találkozz régi/új partnereddel, javaslunk egy laza, balatoni helyszínt, ahol nyugodt környezetben beszélhetitek meg a céges ügyeket gyönyörű hajónk fedélzetén, a Balatonon ringatózva.

Exkluzív fotózás a Balatonon

Elképzelted már, milyen lenne, ha egy fantasztikus környezetben, a kéklő Balaton közepén készülnének rólad csodaszép fotók? Legyen szó akár eljegyzésről, esküvőről, keresztelőről, kismamafotózásról vagy bármi más alkalomról, megtaláltad a tökéletes helyszínt! De kínálunk extra szolgáltatást is, ha igényled, összeszokott profi csapatunk (fotós, stylist, sminkes, fodrász) gondoskodik arról, hogy gyönyörű képek készüljenek a különleges napról.

Sétahajózás

Nyár, Balaton, buli! Hívd meg barátaidat, családtagjaidat egy exkluzív balatoni sétahajózásra, a parti élmények mellett a vízen lazítva engedhetitek át magatokat a pihenésnek, kikapcsolódásnak. Nem csak siófoki bázisunkról indulunk, bárhová értetek megyünk a Balatonon, aztán kezdődhet a sétahajózás. Ha úgy gondolod, hogy ezt az élményt ajándékként adnád születésnapra, esküvőre, karácsonyra vagy bármilyen alkalomra, keress minket!

Lánykérés a holdfényes Balatonon

Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány? Melyik hölgy tudna ellenállni, ha szerelme egy gyönyörű balatoni hajó fedélzetén, egy holdfényes éjszakén kérné meg a kezét? Persze, nappal is történhet a nagy esemény, minden a fantáziádon, kreativitásodon múlik, mi készen állunk, hogy feledhetetlen környezetben tehesd fel a nagy kérdést.

Fesztiváltaxi

Unod már a sorban állást a beléptetésnél a balatoni fesztiválokon? Érkezz úgy, mint egy sztár, velünk közvetlenül a Balatonról jutsz be a buliba. Egy telefonhívás, s már indulunk is érted, de egy fáradt nap végén is számíthatsz ránk, felejtsd a taxiért való sorban állást, válassz minket!

info@barracuda.hu
+36-30/387-46-77